1.2.2023 jsme převzali významné ocenění 1. místo Realitka roku 2022 okresu

Již podruhé jsme na 1. místě díky našim klientům a jejich hodnocením.

 

DSC_1037.JPGrer-Kraj_Vysoc?ina-Z?d?a?r_nad_Sa?zavou-1.jpg

Velké poděkování za certifikát patří i Vám.

Abyste si mohli vybrat ve spleti množství makléřů, vznikl projekt, který zaštiťuje Ministerstvo pro místní rozvoj. Díky němu vzniklo přehlednější prostředí pro Vás, abyste si mohli dobře realitní kancelář a makléře.

Projekt zahrnuje několik různých kritérií hodnocení kvality kanceláří. Mezi jimi je také Váš názor. Díky Vašim hodnocením jsme dne 1.2.2023 byli v Praze převzít v projektu Realitka roku za rok 2022 okresu v krásných prostorách Brožíkovy síně na Staroměstské radnici v Praze ocenění - Certifikát 1. místo Realitka roku 2022 okresu.. Moc si vážímě všech Vašich názorů na naši práci. Dáváte nám vědět, jak naši spolupráci vidíte Vy. Moc dobře víme, že Vám měníme život. 

Proč projekt vznikl? 

Ať už kupujete nebo prodáváte nemovitost, chystáte se bezpochyby na velký krok a pravděpodobně vás čeká cesta do neznáma. Oslovením prověřeného realitního makléře ušetříte mnoho času, starostí a v neposlední řadě i peněz. Díky projektu Realiťák roku se snadno obrátíte na profesionála v oboru realit

Projekt pořádá nezisková vzdělávací organizace EDU Effectice Business School, hlavními partnery pak jsou Realit.iDNES.cz, DIRECT AUTO a LIGS University. Záštitu nad projektem drží Ministerstvo pro místní rozvoj. 

Co to znamená pro nás? Vidíme, jak svoji práci děláme.

A co pro Vás? Vyberte si toho nejlepšího makléře. Garantujeme pro Vás dobrý a bezpečný průběh obchodu.

S námi budete vždy v dobrých rukách.

Lenka, Petr a Jana a naše Besinka

 

DSC_1040.JPG

Datum publikace článku: 13.02.2023