Co kdyby prodej nemovitosti byla příjemná zkušenost?

Dlouhodobě se nám daří prodat všechny nemovitosti

 

 

DSC_0581.JPG

 

Dlouhodobě se nám daří prodat všechny nemovitosti, které jsou nám svěřeny na prodej. Každou nemovitost připravíme na trh stejně pečlivě jako by to byla ta naše.

U některých nemovitostí na prodej, hlavně domů určených ke kompletní rekonstrukci nebo k demolici, zvolíme často obchodní strategii takovou, že si po uvedení na trh takové nemovitosti prověřujeme zájem na trhu o takovou nemovitost, resp. za jakou cenu je ochotný zájemce takovou nemovitost (k demolici, kompletní rekonstrukci) v dané lokalitě koupit.

Za loňský rok jsme z naší nabídky měli jen jednu neprodanou, a to velmi starý dům 1+1 v původním a neudržovaném stavu, který nemohl v původním půdorysu vyhovět ani po jeho rekonstrukci užívání rodině, a byl tedy určen z našeho pohledu k demolici. Prověřili jsme si uvedením na trh zájem o něj, a ten nám potvrdil naši domněnku, že dům bude ke zbourání, protože nikdo ze zájemců neuvažoval o jeho rekonstrukci, ale pouze o jeho demolici a výstavbě nového domu na stávající parcele.

Hlavním a jediným důvodem, proč se dům neprodal, byla neshoda tří majitelů přijmout konkrétní tři (a ve stejné výši) nabídky kupní ceny od tří různých zájemců. Tzn. dům měl takovouto hodnostu na trhu, kterou oni nabízeli. Jak se u nás říká: Když chceš někoho potrestat na dlouhou dobu, dej mu do podílového vlastnictví nemovitost.

Rádi bychom vás přesvědčili, že prodat nemovitost může být pro Vás příjemné. Co za nás nejvíce mluví? Skutky. Jsou to názory našich klientů, kteří se s námi spojili a pro které jsme pracovali, a které jsou k vidění jednak na našem webu, tak také na Seznamu či Googlu.

Věříme a slibujeme Vám, že i Vy s námi budete mít tu nejlepší zkušenost.

 

Za celý tým

Lenka Maděřičová

majitel kanceláře 

 

Datum publikace článku: 20.05.2024